• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cu 14 goluri în La Liga și 11 în Liga Campionilor, Cristiano Ronaldo este și în acest sezon cel mai bun marcator al lui Real Madrid și al doilea din Spania (la egalitate cu Neymar), dar parcursul său le dă și motive de îngrijorare vicecampionilor Spaniei.

Portughezul nu a înscris în niciunul dintre cele 8 meciuri mari jucate de Real în acest an. Barcelona, Atletico Madrid, Athletic Bilbao, Sevilla, Valencia și Villarreal au "scăpat" în campionat, în timp ce PSG l-a blocat atât în tur, cât și în retur în grupele Ligii Campionilor.

Dintre formațiile împotriva cărora Cristiano Ronaldo a înscris, Celta Vigo e clasată cel mai bine (locul 5 în La Liga). În rest, a marcat de 5 ori cu Espanyol (locul 12), de câte două ori cu Rayo (locul 19) și Sociedad (locul 14) și câte o dată cu Levante (locul 20, ultima clasată), Las Palmas (locul 16), Eibar (locul 8) și Getafe (locul 15).

În Liga Campionilor, a bătut recordul de goluri în faza grupelor (11) marcând cu doar două echipe: Șahtior Donețk și Malmo. PSG a scăpat fără gol, în timp ce în poarta ucrainenilor a înscris de 3 ori pe Bernabeu și de două ori la Lvov. Suedezii au fost și mai ghinioniști: au primit două goluri pe teren propriu și 4 la Madrid.