• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Luis Enrique are la dispoziție un atac de 5 stele, cu Luis Suarez, Lionel Messi și brazilianul Neymar. Ultimii doi sunt și responsabili cu executarea loviturilor de pedeapsă, însă fostul star al lui Liverpool nu este deranjat de faptul că nu prea primește șansa de a bate penalty-uri, la Barcelona.

La prima reprezentativă, Suarez este responsabil cu executarea penalty-urilor. În preliminariile Cupei Mondiale din 2014, jucătorul Barcelonei a reușit 11 goluri, marcând de două ori de la punctul cu var, în victoriile cu Argentina (3-2) și Peru (2-1).

"Toți jucătorii au un rol la Barcelona, iar eu respect ierarhiile. Este clar că Leo este numărul 1 atât în privința loviturilor libere, cât și atunci când avem lovituri de pedeapsă", a spus Luis Suarez.

Uruguayanul conduce clasamentul marcatorilor din Spania (18 reușite), deși a înscris o singură dată din penalty, în victoria Barcelonei cu Villarreal, 3-0, din luna noiembrie, atunci când a marcat al doilea gol al echipei sale.

"Unii oameni cred că este ușor să marchezi la Barcelona, dar nu este așa. Au fost meciuri în care am avut situații clare de a marca și nu am reușit să înscriu", recunoaște Suarez, care a fost impresionat de faptul că a fost numit cel mai bun jucător de la Campionatul Mondial al Cluburilor, competiție câștigată de Barcelona.