• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Presa din Spania a anunţat în mai multe rânduri că Antoine Griezmann e aproape de un transfer la Barcelona. Atacantul francez de 26 de ani susţine însă că nu va pleca de la Atletico Madrid, în această iarnă.

"Nu voi pleca în ianuarie. Vor veni la echipă şi Diego Costa şi Vitolo. Trebuie să luptăm şi să ducem echipa cât mai sus. Nu am vorbit cu preşedintele clubului despre plecare", a spus golgheterul Euro 2016, pentru Telefoot.

Atletico e pe locul 4 în La Liga, la 10 puncte în spatele liderului Barcelona. În Champions League, echipa lui Diego Simeone e pe locul 3 în Grupa C, cu 3 puncte. Madrilenii sunt la 4 lungimi de Chelsea şi la 5 de AS Roma, având şanse minime să ajungă în optimile competiţiei.

"Am avut un start rău în Liga Campionilor. Nu trebuia să ratăm anumite şanse în două meciuri. Sperăm să se încurce Chelsea. Sunt mulţumit doar de două-trei meciuri pe care le-am făcut la Atletico.

Trebuie să îmi îmbunătăţesc jocul. Depinde numai de mine. Trebuie să muncesc şi să mă antrenez mai bine. Sunt meciuri în care nu trag şuturi pe poartă şi asta e problema mea", a mai spus Griezmann.

Le10Sport a anunţat cu o săptămână în urmă că Griezmann ar fi ajuns la un acord cu Barcelona. Catalanii i-au oferit un salariu de 20 de milioane de euro.

Atacantul francez de 26 de ani are contract cu Atletico până în 2022, iar clauza de reziliere este de 200 de milioane de euro. Dacă Barcelona o va activa, acesta va fi cel mai scump transfer din istoria clubului de pe Camp Nou.

3 goluri şi 3 pase decisive şi-a trecut în cont Griezmann în cele 14 meciuri disputate în tricoul lui Atletico, în toate competiţiile acestui sezon.

Antoine Griezmann se află încă de la vârsta de 14 ani în Spania: a ajuns la juniorii lui Real Sociedad. Bascii l-au vândut în 2014 la Atletico Madrid pentru 30 de milioane de euro.