• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Antoine Griezmann nu a ratat ocazia de a-i răspunde lui Franck Ribery, după ce mijlocaşul lui Bayern Munchen a spus despre el că "nu este un fotbalist de clasă mondială".

"Toată lumea are o părere. Pentru tatăl meu sunt cel mai bun fotbalist din lume, iar pentru fanii lui Atletico asemenea", a sunat replica atacantului lui Atletico Madrid la adresa compatriotului său.

"Voi continua să muncesc şi vom vedea ce fel de jucător sunt. Mai am zece ani de fotbal la nivel înalt în faţă şi ştiu că sunt pe drumul cel bun", a completat fotbalistul în vârstă de 25 de ani, care are şase goluri în şase meciuri de campionat, în actualul sezon, pentru echipa lui Diego Simeone.

Antoine Griezmann are cifre excelente în tricoul madrilenilor, care l-au transferat în 2014 de la Real Sociedad pentru 30 de milioane de euro: a înscris câte 22 de goluri în fiecare din precedentele două sezoane din Primera Division.

115 meciuri a jucat Antoine Griezmann pentru Atletico Madrid

63 de goluri a înscris francezul pentru echipa de pe Vicente Calderon