• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Antoine Griezmann e principala ţintă a Barcelonei pentru vara viitoare. El Mundo Deportivo susţine că şefii catalanilor sunt dispuşi să facă orice efort pentru a-l aduce din sezonul viitor pe golgheterul lui Atletico Madrid.

Atacantul francez poate fi cumpărat, de la 1 iulie 2018, pentru 100 de milioane de euro. La atât se va reduce clauza de reziliere a lui Griezmann, care se ridică în acest moment la 200 de milioane de euro.

Barca ar vrea însă să rezolve venirea francezului înaintea Cupei Mondiale, programate vara viitoare în Rusia.

Griezmann (26 de ani) este dorit în continuare şi de Manchester United, însă cei de la Mundo susţin că Barcelona este favorită să-l transfere pe Griezmann din două motive: belgianul Romelu Lukaku este greu de scos din primul 11 la United, iar soţia francezului, Erika Choperena, ar prefera să rămână în Spania.

Antoine Griezmann se află încă de la vârsta de 14 ani în Spania: a ajuns la juniorii lui Real Sociedad. Bascii l-au vândut în 2014 la Atletico Madrid pentru 30 de milioane de euro.

Griezmann a fost dorit şi în vară de Manchester United şi ar fi spus chiar că sunt 60 % şanse să ajungă pe Old Trafford. Mutarea a căzut însă din cauza interdicţiei la transferuri impusă celor de la Atletico.

Francezul are două goluri şi o pasă decisivă în acest sezon din Primera Division, în cinci meciuri.

167 de meciuri a jucat Antoine Griezmann pentru Atletico Madrid, în toate competiţiile

86 de goluri a marcat Griezmann pentru Atletico

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT