• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

În ciuda interdicției FIFA la transferuri pentru următoarele două perioade de mercato, Real Madrid nu va face transferuri în această iarnă, așa cum specula presa spaniolă, care susținea că ”galacticii” vor ”sparge banca” pentru a suplini absența forțată de pe piața transferurilor la vară și iarna următoare.

”Sancţiunea FIFA este dureroasă. Este foarte gravă murdărirea imaginii lui Madrid cu aşa ceva. Suntem convinşi că toate acestea sunt o eroare. Este absurd să te gândeşti că Real Madrid e sancţionată pentru o chestiune de protecţie a minorilor, când copiii au fost mereu o prioritate pentru noi. Nu vom face transferuri în această perioadă de mercato, dar nu are de-a face cu sancţiunea, ci cu faptul că avem deja cei mai buni jucători și cel mai bun antrenor”, a spus președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, în ciuda semieșecului recent, 1-1 cu Betis Sevilla.

Perez a vorbit, într-un interviu acordat France Football, și despre numirea lui Zinedine Zidane pe banca echipei, după demiterea lui Rafa Benitez. ”El a spus da imeiat, fără să ezite. A fost atât de clar, că știam că Zidane era pregătit pentru a înfrunta această nouă și pasională provocare. Aici, oamenii sunt îndrăgostiți de Zidane. Mulți îl compară, ca importanță, cu Di Stefano. Eu l-am văzut jucând pe Di Stefano și acum multe generații vor putea spune: Eu l-am văzut jucând pe Zidane”, a mai spus președintele echipei blanco.

Florentino Perez a mai precizat că Real Madrid îl susține necondiționat pe Karim Benzema, implicat în scandalul șantajului sexual asupra lui Valbuena, și a vorbit despre interesul lui Paris Saint-Germain pentru Cristiano Ronaldo.

”Nu mă surprinde. Cristiano este cel mai bun jucător din lume și este liderul lui Real Madrid. Este normal ca toate echipele să-l dorească. Este moștenitorul lui Di Stefano și este foarte fericit aici, așa că nu va pleca de la Real. Este cel mai bun din lume și va continua să joace la cea mai bună echipă din lume”, a încheiat Perez.