• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Andres Iniesta a lipsit de la antrenamentul Barcelonei din această dimineață, fotbalistul de 33 de ani fiind învoit de Ernesto Valverde. De asemenea, la sesiunea de joi, Valverde i-a avut la dispoziție pe portarul Jokin Ezkieta și pe mijlocașul Alena, veniți de la Barça B.

Andres Iniesta nu s-a prezentat la antrenamentul Barcelonei din această dimineață, programat să înceapă la ora 9:30. Clubul catalan a explicat că fotbalistul a avut acordul managerului Ernesto Valverde de-a lipsi de la pregătire. Cu o zi înainte, Iniesta s-a antrenat normal și este considerat că va face parte din primul 11 pentru primul meci oficial al stagiunii. Echipa se antrenează din greu pentru prima manșă a Supercupei Spaniei pe care o vor disputa cu Real Madrid, duminică, ora 23, în direct pe Digi Sport 1.În același timp, la sesiunea de pregătire din această dimineață, Valverde i-a avut la dispoziție pe mijlocașul Alena, testat în perioada cantonamentului din Statele Unite ale Americii și pe goalkeeperul Jokin Ezkieta, ambii de la Barcelona B. Dacă Rafinha și Vermaelen sunt în urmă cu pregătirea fizică după vacanța de vară, Andre Gomes este în formă maximă și apt de joc pentru confruntarea de duminică seară. 

Antrenamente pe bază de ”bisericuțe”

La antrenamentul de miercuri, atmosfera din sânul echipei a fost una cât se poate de bună. Fotbaliștii au practicat câteva exerciții bazate pe formarea de ”bisericuțe”. Asemenea jocurilor din copilărie, elevii lui Valverde se grupau în perechi de câte doi, trei, respectiv cinci fotbaliști.