• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Înaintea primului duel oficial cu FC Barcelona din noul sezon, cel din Supercupa Spaniei, care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport, Isco a pus capăt zvonurilor care îl dădeau plecat de la Real Madrid.

Potrivit As, mijlocașul spaniol de 22 de ani a semnat un nou contract cu echipa din capitala Spaniei valabil până în 2021 și va câștiga șase milioane de euro anual. Și clauza de reziliere din noua înțelegere va fi una uriașă - 700 de milioane de euro.

De fapt, aceasta este una dintre politicile celor de la Real Madrid - ”blindarea” jucătorilor cu clauze de reziliere uriașe, pentru a nu avea probleme precum cea a Barcelonei cu Neymar. Niciun fotbalist din echipa lui Zidane nu are o clauză mai mică de 500 de milioane de euro, iar, la formația a doua a clubului sunt deja jucătorii cu clauze care se ridică la 300 de milioane de euro.

Precedentul contract al lui Isco urma să expire anul viitor, iar asta și faptul că Isco a fost lăsat pe bancă în multe meciuri din sezonul trecut au dus la apariția mai multor speculații legate de posibila plecare a acestuia de pe Santiago Bernabeu.

Presa din Spania a scris inclusiv de varianta ajungerii acestuia la marea rivală Barcelona. Lucrurile au început însă să se liniștească, după ce jucătorul a profitat de absența lui Bale și s-a impus în primul 11.

Isco a fost titular și chiar a marcat pentru madrileni în Supercupa Europei, pe care echipa lui Zidane a câștigat-o cu 2-1 în fața lui Manchester United, la Skopje.

În privința noului contract, As notează că acesta a fost semnat și depus la Federație și La Liga chiar înainte de 10 iulie, data la care Real Madrid a plecat în turul din Statele Unite. Site-ul cotidianului spaniol menționează faptul că clubul a preferat să păstreze secretul până în această lună, iar anunțul oficial va fi făcut după Supercupa Spaniei și înainte de  debutul noului sezon din La Liga.

Pe lângă prelungirea lui Isco, în următoarele zile vor fi mai multe știri pozitive pentru Madrid”, a declarat o sursă apropiată clubului pentru As.

Real Madrid și FC Barcelona se vor întâlni de două ori în Supercupa Spaniei, înaintea primei etape din campionat. Prima manșă va avea loc pe Camp Nou, duminică, de la ora 23:00, iar returul se va desfășura miercuri, pe Santiago Bernabeu, de la ora 24:00.

Ambele meciuri vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și pe digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT