• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Constantin Gâlcă şi-a început mandatul la Espanyol cu două victorii, dar acestea au fost urmate de o serie de cinci jocuri fără victorie. Chiar şi aşa, capitalul de încredere al tehnicianului român rămâne unul important.

Unul dintre jucătorii care au impresionat sub conducerea fostului antrenor al Stelei este Joan Jordan. Mijlocaşul de 21 de ani a fost folosit de Gâlcă de trei ori în La Liga şi de două ori în Cupa Spaniei. Cu Sergio pe bancă, tânărul fotbalist bifase doar două prezenţe în total, în cele două competiţii.

"Gâlca mi-a dat toată încrederera de care aveam nevoie. M-a văzut antrenându-mă, deşi nici el nu mă cunoştea foarte bine, doar crâmpeie, şi i-a plăcut jocul meu şi mi-a dat încredere.

Mi-a zis, totodată, să stau liniştit, să am mai multă intensitate, să contribui la posesie şi să pasez balonul dintr-o parte în alta", a povestit Jordan.

"Cu celălalt antrenor a venit un moment în care era complicat să-mi mai vină şansa. Nici nu-mi dădeam seama ce trebuie să fac ca să îmi vina şansa respectivă, dar mă antrenam la capacitate maximă pentru când ar fi fost cazul. Dacă nu aş fi făcut asta, putea să-mi vină rândul cu Gâlcă şi să fiu un dezastru", a mai precizat mijlocaşul.

Fără victorie de trei etape în campionat, Espanyol speră să pună capăt acestei serii negative duminică. De la ora 19:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, catalanii joacă împotriva lui Getafe, în deplasare.

"Am lăsat derby-urile cu Barcelona în urmă cu gânduri pozitive. Avem încredere în noi şi suntem pregătiţi să facem un meci bun şi să luăm cele 3 puncte cu Getafe", a spus Joan Jordan.