• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Real Madrid a început noul sezon de Liga Campionilor cu dreptul, reuşind să se impună cu 3-0 pe teren propriu în faţa lui APOEL, dar deţinătoarea trofeului l-a pierdut pe Mateo Kovacic pentru aproximativ două luni.

Mijlocaşul croat s-a accidentat în prima repriză a partidei cu ciprioţii, disputată pe Santiago Bernabeu, şi a părăsit terenul de joc după 25 de minute, fiind înlocuit de Toni Kroos.

Testele efectuate azi de jucătorul de 23 de ani au arătat că acesta a suferit o ruptură parţială a tendonului de la muşchiul adductor, la piciorul drept, ceea ce înseamnă o pauză de circa două luni.

Accidentarea vine într-un moment în care antrenorul campioanei Spaniei începuse să-l folosească tot mai des pe fotbalistul transferat în 2015, de la Inter Milano.

Totuşi, vestea bună este că internaţionalul croat nu va avea nevoie de operaţie, ceea ce s-ar fi întâmplat în cazul unei ruptură totale.