• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Un nou episod din nesfârşita telenovelă a transferului lui Neymar la Paris St. Germain. La Liga a refuzat să accepte documentul care confirmă că vicecampioana Franţei a plătit clauza de reziliere a brazilianului, în valoare de 222 de milioane de euro.

Presa spaniolă anunţă că reprezentanţii lui PSG şi ai atacantului de 25 de ani s-au prezentat azi la sediul ligii spaniole. Avându-l în frunte pe avocatul Juan de Dios Crespo, un specialist în legile sportive, aceştia au adus dovada faptului că suma necesară pentru ca Neymar să se transfere la Paris a fost plătită.

Totuşi, aşa cum a anunţat anterior, La Liga a refuzat să accepte cecul prezentat de reprezenaţii lui Neymar, astfel că acum se va trece la paşii următori care sunt necesari pentru ca brazilianul să semneze cu gruparea de pe Parc des Princes.

Concret, se va merge la FIFA, unde va fi solicitată o legitimare provizorie, ceea ce îi va permite jucătorului să-şi poată face debutul pentru PSG în Ligue 1, care va începe în acest weekend.

Potrivit Marca, La Liga nu poate bloca transferul, iar FIFA va confirma legitimarea provizorie.

În ceea ce priveşte fair-play-ul financiar, La Liga nu are atribuţii, acestea aparţinând celor de la UEFA, singurul for care poate lua o decizie în acest caz.

Şi în acest sezon, meciurile din Ligue 1 vor putea fi urmărite ÎN EXCLUSIVITATE pentru România pe canalele Digi Sport

Sursa foto: as.com