• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Deși nu a fost convocat la echipa națională, pentru derby-ul cu Brazilia, din preliminariile CM 2018, încheiat la egalitate, 1-1, Leo Messi s-a antrenat normal ieri, vineri, 13 noiembrie, alături de Barcelona B, întrucât jucătorii de la prima echipă erau, în marea lor majoritate, la echipele naționale.

Argentinianul a lucrat cot la cot cu mai tinerii săi colegi și a luat parte chiar și la jocul școală desfășurat în cadrul ședinței de pregătire, marcând câteva goluri.

Deși presa catalană subliniază că Messi nu este încă la forma sa maximă, starul blaugrana a arătat un bun nivel fizic la antrenament. Totodată, la finalul ședinței de pregătire, a oferit o scurtă declarație jurnaliștilor prezenți, asigurându-i că se vede jucând, cel puțin câteva minute, în El Clasico, pe Santiago Bernabeu, contra lui Real Madrid.

Meciul Real Madrid-Barcelona, de pe 21 noiembrie, de la ora 19:15, va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Cum mai are la dispoziție încă o săptămână până la ora meciului de la Madrid, dacă totul decurge conform planului, Messi ar putea evolua cel puțin o repriză în El Clasico. Asta, însă, doar în cazul în care se va afla în condiții optime de joc, întrucât, în caz contrar, Luis Enrique nu-și va asuma niciun risc cu starul său. Cu atât mai mult cu cât Barcelona are un avans de trei puncte în fața rivalei Real Madrid înaintea marelui derby de duminica viitoare.