• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Levante s-a impus în fața lui Las Palmas, scor 3-2, în duelul codașelor din La Liga.

Cu o singură victorie în ultimele 10 meciuri, ultima clasată a deschis scorul pe propriul teren în minutul 25. Jose Luis Morales a marcat după o lovitură liberă executată de Verza și respinsă în bară de Javi Varas. A fost a treia etapă la rând cu gol pentru mijlocașul lui Levante.

Insularii au răspuns cu șutul lui Tana, respins de portarul gazdelor, iar la faza următoare, David Simon a fost aproape de egalare, dar lovitura sa de cap a trecut puțin peste poartă.

Meciul s-a încins după pauză și, la două minute de la reluare, Deyverson a făcut 2-0. Oaspeții au redus din diferență în minutul 49. Fostul jucător al lui Real Madrid, Willian Jose, a marcat cu un șut de la marginea careului.

Jose Luis Morales a reușit dubla în minutul 63 și Levante s-a distanțat din nou la două goluri. Totuși, Las Palmas s-a apropiat încă o dată, în minutul 66, după ce Willian Jose a profitat de neînțelegerea dintre Diego Marino și Feddal.

Aflat la debutul pentru Levante, Giuseppe Rossi a ratat șansa de a închide meciul cu 6 minute înaintea finalului. Cel mai bun jucător de pe teren, Morales a irosit ultima șansă de gol a partidei.

În ciuda victoriei obținute, Levante nu a părăsit ultima poziție a clasamentului, dar s-a apropiat la un punct de Sporting Gijon și Las Palmas.

ECHIPELE

Levante: Marino - Pedro Lopez ('42 Ivan Lopez), D. Navarro, Feddal, Tono - Camarasa ('65 Simao Junior), Verza, Lerma - Xumetra ('75 G. Rossi), Deyverson, Morales
Antrenor: J. Ferrer

Las Palmas: Varas - D. Simon ('79 El Zhar), D. Garcia, Aythami, Castellano - Roque, Valeron - Viera, Tana ('76 Araujo), Wakaso - Willian Jose
Antrenor: Q. Setien