• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Marcelo îl consideră pe Cristiano Ronaldo cel mai bun coleg de echipă. Jucătorul Realului, care și-a prelungit înțelegerea până în 2022, a dezvăluit că Lionel Messi nu este cel mai dificil adversar al său, acesta fiind Neymar. Internaționalul brazilian insistă că Zinedine Zidane este cel mai bun manager cu care a lucrat vreodată.

Fabio Capello, Jose Mourinho și Carlo Ancelotti se numără printre marii manageri care l-au mai impresionat pe Marcelo în perioada în care a evoluat sub comanda lor. Cu toate acestea, când a fost întrebat cine este cel mai bun manager cu care a lucrat, el a răspuns: ”Zinedine Zidane! Fără să vorbesc cu el, el mă înțelege, doar cu o privire. Cine știe de ce sau cum? Poate pentru că și el a fost un fotbalist. Și a fost un fotbalist mare, impresionant. Este o muncă dificilă să unești o echipă cu atât de mulți jucători excelenți într-un timp atât de scurt, dar el poate face asta”, a spus jucătorul. Nu surprinde pe nimeni că portughezul Cristiano Ronaldo a fost nominalizat de Marcelo cel mai bun coleg de echipă. Ronaldo și Ronaldinho au fost de altfel menționați de brazilian. ”Am jucat cu Ronaldo, Ronaldinho sau Ruud van Nistelrooy, dar știi cine e cel mai bun? Cristiano Ronaldo! El este cel mai complet fotbalist”, a recunoscut Marcelo.

Marcelo insistă că Neymar, conaționalul său de la reprezentativa Braziliei, este cel mai dificil adversar pe care l-a avut vreodată, nu Lionel Messi, așa cum credeau majoritatea. ”Cu toate acestea, în ciuda faptului că m-am confruntat cu Messi în numeroase ocazii în bătăliile Real Madrid - Barcelona în timpul meciurilor din La Liga , există și altcineva despre care pot să vă spun că mi-a făcut mai multe probleme. Și acest rival este Neymar”, a încheiat Marcelo.

Eliminarea lui Marcelo i-a scandalizat pe campionii Spaniei și ai Europei, care au fost determinați să conteste cartonașul roșu încasat de brazilian sâmbătă, pe finalul meciului cu Levante. Madrilenii au primit verdictul miercuri, 13 septembrie, exact în ziua în care Marcelo își prelungea contractul până în 2022: două etape de suspendare. Conducerea Realului a mers mai departe și a contestat suspendarea, care, vineri, a fost redusă la o singură etapă.

Următoarele meciuri ale celor de la Real Madrid în La Liga sunt cu Real Sociedad (în deplasare), Betis (acasă), Alaves (în deplasare) şi Espanyol (acasă). Toate meciurile Realului în campionat și în Cupa Spaniei sunt ÎN DIRECT pe Digi Sport, iar cele mai importante faze VIDEO apar în timp REAL pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.