• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Lionel Messi nu a semnat încă prelungirea contractului cu Barcelona, iar un fost candidat la alegerile prezidențiale ale catalanilor, Augusti Benedito, a făcut un anunț important legat de viitorul starului argentinian.

”Au lăsat problema contractului lui Messi pentru ultimul minut. El e cel mai important jucător. Nu a semnat încă. E îngrijorător. Poate fi o situație mai gravă ca la Neymar. Messi poate pleca gratis de la 1 ianuarie”, a spus Beneditp, pentru Onda Cero.

Conducerea catalanilor e liniștită, însă. Părţile s-au înţeles de peste o lună şi nu există vreo şansă ca starul sud-american să fie pierdut asemenea lui Neymar. Asta nici măcar nu ţine de vreo clauză de reziliere, ci de dorinţa argentinianului de a rămâne pe viaţă la clubul de suflet.

"Acordul cu Messi este total. Din ambele părţi. Aşteptăm doar un moment oportun pentru a semna şi a face anunţul oficial. Ştim cât de decisiv şi important e el pentru Barcelona", a anunţat Robert Fernandez, secretarul tehnic al clubului, potrivit Mundo Deportivo.

Pe de altă parte, s-a zvonit în presa din Spania că Manchester City e pregătită să achite clauza de reziliere de 300 de milioane de euro.