• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Alvaro Morata nu exclude varianta ca Neymar să ajungă la rivala Barcelonei, Real Madrid. Atacantul în vârstă de 25 de ani visează la o finală între echipa sa actuală, Chelsea și Real Madrid.

Alvaro Morata a revizuit câteva dintre actualele probleme cu care se confruntă Real Madrid, într-un interviu acordat unui post de radio spaniol. Printre subiectele dezbătute, atacantul lui Chelsea a discutat și despre posibila mutare a lui Neymar la Real Madrid.

”Cred că ar fi dificil dat fiind trecutul lui de la Barcelona, dar am văzut că la Real Madrid nimic nu este imposibil. Aș putea să-l văd pe Neymar la Real“, a spus Morata. Nici varianta ca într-o bună zi chiar el să revină pe Santiago Bernabeu nu a exclus Morata. ”Este foarte dificil să spui ”nu” unui club cum este Real Madrid. Nu cred că se va întâmpla, sincer, să mă întorc la Real Madrid, dar nu niciodată nu ai garanția asta. Nici măcar nu mă gândesc la asta pentru că sunt foarte fericit la Londra”.

Morata a vorbit și despre o posibilă finală Champions League între fosta și actuala lui echipă. ”Bineînțeles că aș vrea! Și să o câștigăm, evident. Aș vrea să ambele echipe să ajungăp cât mai sus, dar în finală, aș vrea să înscriu și să câștig”, a încheiat Morata.