• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Jucătorii Barcelonei au efectuat vizita medicală în această dimineață și s-au pregătit pentru prima dată sub comanda lui Ernesto Valverde, tehnician adus în această vară pe Camp Nou. Gerard Pique e convins că fostul antrenor al lui Bilbao va face treabă bună la conducerea formației catalane.

"Este omul potrivit pentru Barcelona. Are toate atuurile necesare pentru a ne ajuta să avem un an foarte bun" a declarat Pique. "Nu îl cunosc personal, dar am auzit numai lucruri bune despre el" a completat Neymar.

Pique l-a avertizat însă pe Valverde că echipa va trebuie să joace spectaculos, nu doar să câștige meciurile, altfel nu va avea viață lungă la Barcelona.

"Filosofia noastră nu e doar să învingem, ci să și evoluăm foarte bine pentru că avem jucători de calitate. Încercăm la fiecare meci să dăm tot ce avem mai bun. Fotbalul este un spectacol și fanii vin la stadion să se bucure de el. Nu să marcăm un gol și apoi să jucăm defensiv și să ne plicitism de moarte fanii" a declarat apărătorul catalan.

Fundașul s-a ținut însă și de glume în momentul în care Neymar a fost întrebat care e obiectivul Barcelonei. "Să câștigăm întotdeauna" a răspuns brazilianul, moment în care Pique a replicat: "Și să-ți îmbunătățim neapărat frizura".