• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Într-un interviu acordat celor de la Mundo Deportivo, Ivan Rakitic speră să nu-l vadă vreodată pe fostul său coleg Neymar îmbrăcând tricoul rivalei, Real Madrid. Croatul spune că îi este foarte dor de fostul său coleg, plecat la PSG.

Ivan Rakitic a discutat despre plecarea lui Neymar și nu a ascuns că ar fi preferat să continue să fie colegi. Croatul i-a transmis jucătorului de la PSG că va găsi cu greu o echipă și un oraș ca Barça și Barcelona. ”Sincer, eu îl preferam pe Neymar. Dacă aș avea o baghetă magică și aș putea să-l întorc, aș face-o. Odată ce a plecat, a deschis multe spații pentru Jordi sau Andres, e normal, dar sunt sigur că Jordi ar dori să joace din nou cu Neymar. Am vorbit foarte mult despre Neymar, dar a plecat și acum ne descurcăm foarte bine. Îi doresc ce e mai bun.

Ceea ce îți oferă Barcelona nu este în niciun alt club sau oraș. Îmi lipsește și Neymar, nu numai pe teren, ci și în vestiar. Mi s-a întâmplat și mie. Când am plecat din Germania pentru Sevilla, mi-a lipsit toată lumea, iar apoi, când am venit de la Sevilla, în primul an am vrut să merg la fiecare două săptămâni la Sevilla, dar apoi tu ai ritmul tău și îți întâlnești noii colegi”, a spus Rakitic.

În aceeași ordine de idei, croatul a spus că nu și-ar dori vreodată să-l vadă pe Neymar în tricoul rivalei Real Madrid. ”Puterea echipei ține de vestiar. Nu știu dacă Neymar regretă că a plecat de la Barcelona, dar sper să nu-l văd niciodată să ajungă pe Bernabeu și să îmbrace tricoul Realului”, a încheiat Rakitic.