• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

UPDATE: Conform ultimelor informații vehiculate de presa iberică, Neymar se va întoarce în această după-amiază la Barcelona. Asta deși, altă parte a presei din Spania a notat în ultima oră că fotbalistul s-ar duce în țara natală. ”Mă duc în Brazilia, ha, ha, ha“, a spus internaționalul brazilian pe un site de socializare. Postarea lui s-a vrut să fie un mesaj sarcastic care să servească drept răspuns ultimelor articole la adresa lui.


Transferul lui Neymar la Paris Saint Germain continuă să ia formă. După ce luni a fost prezent în Shanghai (China) acolo unde este imaginea unei rețele de socializare, fotbalistul trebuia să zboare astăzi înapoi în Europa doar că charterul în care acesta călătorea s-a oprit în Dubai (Emiratele Arabe Unite).

Internaționalul brazilian a făcut o escală în Dubai și nu s-a ferit să ascundă acest lucru. Fotbalistul a postat un videoclip și o fotografie alături de mai mulți amici la un local din acest oraș. ”La jumătatea drumului, la masa de prânz“, a fost mesajul lui Neymar la fotografia postată pe rețeaua socială Instagram, platformă pe care a lansat și un videoclip în timp ce afla în compania prietenilor. 

În timpul acestei vizite în E.A.U., brazilianul are un program încărcat în care va participa la o întâlnire cu Nasser Al-Khelaifi, proprietarul echipei din Hexagon și va semna o înțelegere cu Qatar Sports Investment, prin care va deveni ambasador al Cupei Mondiale din 2022. Acest lucru îi va aduce în conturi 300 de milioane de euro. Presa internaţională speculează că aceasta este doar o strategie prin care PSG încearcă să dribleze fair-play-ul financiar. Concret, cu banii primiţi, Neymar ar urma să-şi achite clauza de reziliere de 222 de milioane de euro, apoi va semna cu vicecampioana Franţei din postura de jucător liber. Din Dubai, este de așteptat ca fotbalistul de 25 de ani să plece spre Paris, în cazul în care, în cursul zilei de miercuri, urmează să fie prezentat drept noua achiziție a celor de la Paris Saint Germain.