• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 


Real Madrid - Barcelona 2-0. PSG a ironizat-o pe Barcelona, chiar în timpul Supercupei cu Real, pierdută cu scorul general de 5-1. Cel puţin aşa interpretează ziarul de casă al catalanilor o postare a francezilor pe contul oficial de twitter, în engleză.

Fără Neymar, plecat la vicecampioana din Hexagon pentru 222 de milioane de euro, Barcelona a arătat neputincioasă în ambele manşe cu marea rivală. Aseară, la scorul de 2-0 pentru "galactici", cei responsabili cu contul de twitter al lui PSG au postat o imagine cu Neymar râzând, citit de presa spaniolă drept o "aroganţă".

"PSG a râs de Barcelona în timpul Supercupei", titrează Mundo Deportivo, care apoi notează: "PSG a profitat de noua înfrângere a Barcelonei în faţa Realului pentru a urca pe contul de twitter o postare defavorabilă catalanilor: Neymar cu un zâmbet larg".

Valverde l-a trimis în teren în primul meci contra Realului pe Deulofeu, fotbalist care nu s-a impus la Everton, în timp ce pe Bernabeu a preferat un sistem 3-5-2, cu Messi şi Suarez vârfuri de lance. Niciuna dintre variante nu a funcţionat.