• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)


Real Madrid - Barcelona 2-0. PSG a ironizat-o pe Barcelona, chiar în timpul Supercupei cu Real, pierdută cu scorul general de 5-1. Cel puţin aşa interpretează ziarul de casă al catalanilor o postare a francezilor pe contul oficial de twitter, în engleză.

Fără Neymar, plecat la vicecampioana din Hexagon pentru 222 de milioane de euro, Barcelona a arătat neputincioasă în ambele manşe cu marea rivală. Aseară, la scorul de 2-0 pentru "galactici", cei responsabili cu contul de twitter al lui PSG au postat o imagine cu Neymar râzând, citit de presa spaniolă drept o "aroganţă".

"PSG a râs de Barcelona în timpul Supercupei", titrează Mundo Deportivo, care apoi notează: "PSG a profitat de noua înfrângere a Barcelonei în faţa Realului pentru a urca pe contul de twitter o postare defavorabilă catalanilor: Neymar cu un zâmbet larg".

Valverde l-a trimis în teren în primul meci contra Realului pe Deulofeu, fotbalist care nu s-a impus la Everton, în timp ce pe Bernabeu a preferat un sistem 3-5-2, cu Messi şi Suarez vârfuri de lance. Niciuna dintre variante nu a funcţionat.