• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gerard Pique a povestit, în conferinţa de presă care a precedat manşa tur a Supercupei cu Real, despre celebrul mesaj postat pe o reţea de socializare, înainte ca Neymar să plece la PSG.

"Se queda", a scris atunci fundaşul catalanilor, pe reţelele de socializare, alături de o fotografie cu el şi atacantul brazilian de 25 de ani. În traducere, mesajul lui Pique părea clar: ”rămâne”. Neymar a menţionat că l-a rugat pe fundaşul Barcelonei să nu publice poza, însă acesta nu l-a ascultat. Acum a venit rândul ca fundaşul catalanilor să explice cum au stat lucrurile din punctul său de vedere.

"Nu am fost păcălit de Neymar. Acum, că subiectul e închis, pot să explic. La nunta lui Messi, mi-a spus pentru prima oară că vrea să plece. Apoi, după reunirea lotului, mi-a confirmat că vrea mult de tot să meargă la PSG. În acea zi, am pus mesajul "Rămâne" chiar dacă ştiam 100% că pleacă. A fost ultimul glonţ pe care îl aveam, speram să vadă ataşamentul nostru şi să rămână. S-a supărat pe mine rău, dar doar pentru câteva ore. I-am înţeles în cele din urmă motivele şi nu l+am judecat petnru alegerea făcută", a spus Pique, în conferinţa de presă de dinainte de partida cu Real Madrid.

În ceea ce priveşte meciul cu Real de duminică (ora 23:00, în direct pe Digi Sport 1), Pique a dezvăluit că Barcelona are toate datele pentru a îşi impune jocul.

"Mâine e un meci special, mai ales că jucăm pentru prima oară în faţa propriilor suporteri în acest sezon. E un meci de dublă manşă, astfel că vom afla învingătoarea abia după meciul retur. Totuşi, vrem să facem un meci mare, e important să nu primim gol. Ştim cum să controlăm jocul şi ştim cât de periculoasă e echipa adversă", a mai spus fundaşul central catalan.

Barcelona - Real Madrid, manşa tur a Supercupei Spaniei, se joacă duminică, de la ora 23:00, pe Digi Sport 1 şi poate fi urmărit în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.