• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Lionel Messi nu a semnat încă prelungirea contractului cu Barcelona, iar Diario Gol anunţă că starul argentinian le-a cerut să introducă în noua înţelegere o clauză incredibilă.

Sud-americanul de 30 de ani vrea să plece când vrea el de pe Camp Nou, aceasta fiind clauza pe care o doreşte în contract. Se pare că acesta este principalul impediment în calea înţelegerii aşteptată de toţi fanii catalanilor.

Oscar Grau, directorul executiv al Barcelonei, a confirmat intențiile grupării catalane de-ai oferi lui Lionel Messi un contract pe viață, la fel cum vor să procedeze și în cazul căpitanului Andres Iniesta.

Conform actualului contract, valabil până în 2018, argentinianul în vârstă de 30 de ani are stipulată o clauză de reziliere în valoare de 300 de milioane de euro.

Ajuns la Barcelona în 2001, Messi a debutat pentru prima echipa a catalanilor în 2004. De atunci, el a câștigat numeroase trofee, atât cu clubul de pe Camp Nou, cât și în plan individual.

Cu toate acestea, lui îi lipsește din palmares și un titlu cu naționala Argentinei. Cel mai aproape, el a fost în 2014, 2015 și 2016, atunci când ”pumele” au pierdut trei finale (Cupa Mondială, Copa America și Copa America Centenario).