• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Florentino Perez e decis să construiască un nou Real "galactic" pentru a opri supremaţia Barcelonei. Mundo Deportivo anunţă că preşedintele Realului e dispus să cheltuiască în vară 133 de milioane de euro pentru transferul lui Paul Pogba la Madrid.

Robert Lewandowski (Bayern) şi Antoine Griezmann (Atletico Madrid) erau, potrivit presei spaniole, principalele două ţinte ale Realului pentru vara lui 2016. Întăririle în ofensivă par acum în stand by, în condiţiile în care Benzema e unul dintre favoriţii lui Zidane, iar Bale şi CR7 sunt netransferabili. Tehnicianul crede cu tărie în compatriotul său şi nu va dori să aducă un jucător care să concureze cu acesta.

În schimb, foarte probabil Real va încerca să dea marea lovitură cu unul dintre cei mai curtaţi jucători din lume în ultimul an şi jumătate, Paul Pogba (Juventus). Nu este prima oară când numele francezului este asociat cu cel al Realului, însă acum există o serie de premise ca mutarea să se şi concretizeze. Talentul francezului de 22 de ani al lui Juventus este unul imens, singura problemă fiind poate personalitatea lui şi comportamentul în afara terenului.

Perez pregăteşte o ofertă uriaşă, care îl va transforma pe francez într-unul dintre cei mai scumpi jucători din toate timpurile: 133 de milioane oferă Realul pentru Juve, dar şi pentru contractul jucătorului.