• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Real Madrid nu reuşeşte să depăşească momentul dificil din campionat, unde a remizat cu Athletic Bilbao, scor 0-0, şi a ratat astfel şansa de a se apropia la 6 puncte de rivala FC Barcelona. Cu toate acestea, preşedintele Florentino Perez şi-a reafirmat public sprijinul pentru antrenorul echipei, Zinedine Zidane, şi pentru starul formaţiei "blanco", Cristiano Ronaldo.

În urma rezultatelor recente, care riscă să o scoată prematur pe Real Madrid din lupta pentru titlu în La Liga, s-a speculat că postul lui Zidane ar putea fi în pericol. În acelaşi timp, forma slabă arătată de Ronaldo în campionat, unde a marcat doar două goluri în acest sezon, nu a făcut decât să alimenteze zvonurile despre un interes al madrilenilor pentru Neymar, considerat posibilul viitor jucător simbol de pe Santiago Bernabeu.

Însă Perez dă asigurări că cei doi rămân importanţi în planurile de viitor ale clubului la al cărui prestigiu au avut o contribuţie uriaşă.

"Avem o echipă care ne permite să visăm în continuare şi un antrenor minunat în persoana lui Zinedine Zidane, care deja a câştigat tot ce se putea la Real Madrid. Este unul dintre marile noastre simboluri, reprezintă valorile şi talentul care sunt necesare pentru a fi liderul uneia dintre cele mai mari echipe construite vreodată. O echipă ai cărei căpitani sunt Sergio Ramos şi Marcelo, alte două exemple ale valorilor noastre.

De asemenea, vreau să-l menţionez pe Cristiano Ronaldo, un alt mare simbol al nostru. Este urmaşul marelui Alfredo Di Stefano, golgheterul all-time al clubului. Tocmai a câştigat pentru a doua oară la rând premiul FIFA The Best şi sunt sigur că, săptămâna viitoare, va primi şi al cincilea Balon de Aur", a declarat Perez, citat de Marca.