• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Florentino Perez e dispus să facă orice pentru a-l aduce la Real Madrid în vara viitoare pe Neymar, dar șansele ca starul lui PSG să ajungă pe Santiago Bernabeu sunt aproape inexistente. Sau cel puțin asta crede Luis Suarez, fostul coleg al lui Neymar de la Barcelona.

"Nu îl văd pe Neymar jucând la Real Madrid. Absolut delcoc, sincer. Știu cum este Neymar și admirația pe care a avut-o pentru Barcelona și coechipierii săi. Nu-l văd îmbrăcând tricoul lui Real Madrid" a declarat Luis Suarez într-un interviu acordat celor de la Marca.

Plecarea lui Neymar de la Barcelona, în vară, în schimbul a 222 de milionea de euro, a surprins pe toată lumea. Deși mulți dintre suporterii catalanilor au considerat trecerea lui Neymar la PSG o mare trădare, Suarez nu-i poartă pică fostului său coleg din tridentul MSN și a rămas în relații excelente cu jucătorul brazilian.

"Neymar este o persoană matură și a fost pe deplin conștient de decizia pe care a luat-o. Sigur a plecat cu multă durere în suflet pentru că era fericit aici, dar trebuie să acceptăm cu toții că a vrut o nouă provocare. A fost o decizie pe care a luat-o împreună cu familia. Nu au existat reproșuri din partea nostră ci doar admirație și iubire pură pentru tot ce a făcut pentru club și relația pe care am avut-o în acești ani" a mai spus Suarez.

186 de meciuri a jucat Neymar la Barcelona
105 goluri a marcat Neymar la Barcelona
80 de pase decisive a oferit Neymar la Barcelona
7 trofee a câștigat Neymar cu Barcelona: două titluri, trei cupe, UCL, și Supercupa Spaniei