• Liga 1 - Play-out etapa a 13-a: Concordia Chiajna - Botoşani, pe DigiSport 1, luni, 29.05, ora 20:30
  • Handbal masculin - Champions League Final 4: Veszprem - PSG (Digi Sport 1, sâmbătă, 03.06, ora 16:15) şi Vardar - Barcelona (DigiSport 1, sâmbătă, 03.06, ora 19:00)

Gică Popescu a ajuns deja la Barcelona, pentru El Clasico, meciul cu Real Madrid, care se va desfăşura sâmbătă, de la 17:15, în direct la Digi Sport 1. Baciul a avut parte de o primire surpriză când a ajuns pe Camp Nou.

Fostul căpitan al catalanilor a fost întâmpinat de unul dintre cei mai mari jucători din istoria grupării blaugrana, Carles Puyol, cel care a profitat de moment pentru a posta o poză cu cei doi pe contul personal de Instagram.

"Sunt întotdeauna emoţionat să mă întorc în acest loc, care a fost casa mea pentru 15 ani. Alături de Popescu, pe Camp Nou, cel mai mare stadion din lume", a fost mesajul ataşat de emblematicul jucător al Barcelonei.

Gică Popescu a evoluat pentru Barcelona între 1995 și 1997, evoluând în 68 de partide pentru catalani. 9 goluri a marcat fostul internațional în tricoul blaugrana. În calitate de căpitan al Barcelonei, Popescu a câștigat trei trofee: Cupa Regelui, Supercupa Spaniei și Cupa Cupelor.

Fostul căpitan al catalanilor a postat pe contul său de Facebook, cu două zile în urmă, o fotografie de pe stadionul Barcelonei, alături de mesajul: ”Mă pregătesc pentru ”El Clasico”. Am ajuns la Barcelona cu 4 zile înainte de meci”.

Primul El Clasico al sezonului, FC Barcelona - Real Madrid, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 17:15. Meciul va putea fi văzut EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

 

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT