• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Neymar Jr. a aruncat ”bomba” în ultima lui vizită la Barcelona, notează Sport, ziarul de casă al catalanilor. Internaționalul brazilian le-a sugerat foștilor lui colegi nemulțumirile de la Paris Saint Germain și a lansat ipoteza că vrea să revină pe ”Camp Nou”.

Neymar Jr. nu a ascuns faptul că și-a vizitat foștii colegi de la Barcelona, pe Luis Suarez și Lionel Messi. Neymar a fost însoțit de fiul său și a postat pe contul personal de Twitter o poză în care e alături de prietenii din fostul trident MSN, alături de un mesaj misterios: ”Așa ne petreceam noi zilele. Am verificat știrile. Mă bucur să îmi revăd frații”.

Acum, la aproximativ două săptămâni, publicația iberică Sport notează că un subiect lansat de internaționalul brazilian a fost revenirea pe ”Camp Nou”. Conform sursei citate, Neymar Jr. i-a întrebat pe foștii săi colegii de la Barcelona dacă l-ar primi înapoi.

”Neymar părea să fie în apele sale la întâlnire, era zâmbăreț, vorbăreț și cu caracterul său palpitant. Când și-au reamintit de sezonul trecut, deghizat cu un zâmbet ironic, care să-i ascundă intenția adevărată, Neymar a lansat întrebarea ”mă acceptați înapoi?" Transparența nu este tocmai o virtute pentru fotbalistul brazilian”, au notat jurnaliștii spanioli.

Revenirea lui Neymar la Barcelona este imposibilă în acest moment chiar dacă brazilianul este nefericit la PSG. ”Neymar nu se simte complet la PSG”, mai adaugă spaniolii.