• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Paco Alcacer (24) de ani va fi primul jucător care părăseşte Barcelona în perioada de mercato din iarnă. Vârful nu l-a convins pe Valverde, dar e la mare căutare în Premier League: West Ham, Crystal Palace şi Southampton îl doresc cu orice preţ.

Adus în 2016 de la Valencia pentru suma de 30 de milioane de euro, vârful nu a convins, chiar dacă în primul sezon a avut destule şanse. Odată cu venirea lui Valverde, atacantul nu a mai jucat aproape deloc. Chiar dacă Dembele este accidentat, Alcacer a bifat doar două meciuri în campionat, în acest sezon.

Palace şi West Ham şi-au manifestat zilele trecute interesul pentru atacant, iar astăzi există informaţii clare că şi Southampton va face o ofertă concretă în iarnă. În condiţiile în care jucătorul e atât de curtat, football-espana.net anunţă că oficialii de pe Camp Nou nu vor avea nimic împotriva unui transfer.

Alcacer va primi verde pentru mutare, mai ales că suma luată îi va ajuta pe oficiali în tentativa de a-l aduce din nou pe Coutinho lângă Messi şi Luis Suarez. Deşi "cormoranii" nu par dispuşi în continuare să se despartă de brazilian, Barcelona vrea să facă o ofertă de nerefuzat. Iar suma luată în schimbul lui Alcacer va contribui la îmbunătăţirea ei, fără îndoială.

6 goluri în 23 de meciuri a marcat Paco Alcacer pentru Barcelona. La Valencia, rata sa de goluri a fost incomparabil mai mare: 30 de reuşite în 93 de partide.