• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Liverpool îi poate permite Barcelonei să îl transfere pe Coutinho în măsura în care "cormoranii" primesc acceptul lui Real pentru a-l transfera pe Kovacic (foto, al doilea din stânga). Astfel, indirect, marea rivală din capitala Spaniei ar ajuta catalanii să îi găsească înlocuitor lui Neymar.

Barcelona este într-un moment complicat, după ce Neymar a părăsit Catalunya cu destinaţa Paris, după ce vicecampioana Franţei a plătit clauza de reziliere cifrată la 222 de milioane de euro.

S-a vorbit despre iminenta aducere a lui Dembele şi Coutinho, însă negocierile în privinţa ambilor jucători sunt anevoioase. Totuşi, Barcelona încă mai speră la starul "cormoranilor", în zilele următoare cele două părţi urmând a se întâlni la Monaco pentru o ultimă discuţie.

Sport.es notează astăzi în ediţia online că în mare măsură transferul brazilianului depinde de aducerea lui Kovacic la Liverpool. Klopp îl vrea neapărat pe fostul jucător al lui Inter, însă rămâne ca şi Real să fie de acord cu cedarea fotbalistului de 23 de ani. Acesta nu este un titular indiscutabil în garnitura lui Zidane, însă francezul are mare încredere că jucătorul poate deveni unul dintre cei mai buni din lume pe postul său. În măsura în care în cele din urmă gruparea blanco va fi de acord cu transferul croatului, Real va ajuta indirect marea rivală din Catalunya să îl ia pe Coutinho.

De notat că în această vară de serviciile lui Kovacic s-a interesat şi Juventus, care în cele din urmă a renunţat la idee, mai ales că l-a adus pe Matuidi.

25 de milioane e cota lui Kovacic
75 de meciuri a jucat Kovacic la Real Madrid
3 goluri a marcat Kovacic la Real Madrid
5 pase decisive a oferit croatul la Real Madrid