• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cristiano Ronaldo le-a dezvăluit fanilor săi de pe o rețea de socializare ce contează cu adevărat pentru el în viață.

Recent, fotbalistul lusitan a acordat un interviu în excluvitate publicației spaniole ”Hola”, unde printre mai multe subiecte a dezvăluit că lansează o nouă afacere în care ”asociat” în va avea pe fiul său cel mare, Cristiano Jr.

Astfel, starul în vârstă de 32 de ani al lui Real Madrid a dezvăluit că va lansa o nouă linie de îmbrăcăminte împreună cu fiul său cel mare iar noua gamă vestimentară va purta numele de ”Colecția CR7 Junior”.

În același timp, fotbalistul s-a mândrit de acest reportaj și pe una dintre rețelele de socializare unde este în vogă și a dezvăluit ceea ce contează cu adevărat pentru el în viață.

Potrivit sportivului portughez, dezvoltarea familiei sale este ceea ce contează cu adevărat în viață. Cu toate acestea, Ronaldo a dat de înțeles că este puțin probabil să aibă și al cincilea copil.

”Nu văd că am timp pentru alt copil. Dar văzând că familia mea crește, este sincer cel mai mare privilegiu pe care l-am avut vreodată. Îmi place în fiecare secundă. Viața de părinte m-a învățat lucruri legate de dragoste pe care nu credeam vreodată că o să ajung să le dobândesc. Mi-a dat o nouă perspectivă asupra ceea ce contează cu adevărat în viață”, a spus fotbalistul.