• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Karim Benzema și Cristiano Ronaldo se bucură în continuare de susținerea vestiarului deși cei doi s-au jucat cu ocaziile contra lui Tottenham, meci terminat la egalitate, 1-1. Cei doi atacanți trebuie totuși să răsplătească încrederea colegilor cu un ”festival” de goluri în partida pe care Real Madrid o dispută pe teren propriu duminică seară, ora 21:45, în direct la Digi Sport 3.

Real Madrid traversează una dintre cele mai nefaste perioade din ultimii ani, cu un start de sezon slab chiar pe ”Santiago Bernabeu”. Din sezonul 1998-1999, deci din urmă cu 19 ani, ”galacticii” nu au mai înregistrat asemenea rezultate slabe. Cu ultimul rezultat de egalitate stabilit pe ”Santiago Bernabeu”, 1-1 cu Tottenham în Liga Campionilor, fotbaliștii lui Zidane Zidane au câștigat trei meciuri, au terminat la egalitate tot atâtea dispute și au pierdut o confruntare, cu Real Betis, 0-1.

Deși Realul din acest sezon controlează mai mult jocul, domină mai mult, ajunge des în zona careului advers, nu reușește totuși să fie la fel de decisiv și agresiv ca anul trecut. Cu toate acestea, în ciuda faptului că echipa are așteptări de la Ronaldo și Benzema, vestiarul îi susține în continuare pe cei doi atacanți. Colegii i-au asigurat că sunt alături de ei și că au încredere deplină în jocul lor.

Vestiarul Realului speră mai mult decât la o simplă victorie duminică cu Eibar. Jucătorii vor mai multă determinare în fața porții adverse și să câștige fără emoții în partida tranmsmisă de Digi Sport 3, duminică, începând cu ora 21:45.