• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Real Madrid nu a adus niciun atacant în această vară și președintele Florentino Perez nu vrea să lase și anul 2018 să treacă fără a semna cu un vârf care să rezolve problemele din ofensiva campioanei Spaniei și a Europei, care era cu ani în urmă echipa care stabilea recordurile în materie de achiziții de jucători. 

Benzema și Cristiano Ronaldo au marcat primele lor goluri din acest sezon din La Liga abia sâmbătă, în etapa a 8-a, iar până acum atacul lui Zidane a suferit. Dacă până la vară tehnicianul francez speră că ar putea să se descurce și cu ce are la dispoziție, problemele vor fi rezolvate cel mai târziu la finalul sezonului.

În ultimele săptămâni, Harry Kane a fost prezentat drept principala țintă pentru clubul blanco, dar spaniolii de la Don Balon - preluați și în Marea Britanie de jurnaliștii de la Daily Mail - au descoperit și care este "Planul B" al Realului, în cazul în care nu va reuși să îl ia pe golgheterul lui Tottenham Hotspur. Din Anglia provine și a doua variantă pentru atacul formației de pe Bernabeu.

Este vorba de Marcus Rashford, un jucător extrem de promițător și o viitoare stea a naționalei Angliei, o variantă diferită de Romelu Lukaku, atacantul cumpărat în această vară de United cu 75 de milioane de euro.

În vârstă de 19 ani, Marcus Rashford este la al treilea sezon petrecut la echipa mare a lui Manchester United. Are 12 goluri în cele 51 de meciuri disputate în campionat pentru "diavoli". Lăudat de majoritatea celor de pe Old Trafford, în frunte cu Jose Mourinho, atacantul pare să fi primit "undă verde" și din partea lui Cristiano Ronaldo, care îi vede potențialul de a deveni un star al fotbalului mondial în perioada următoare.

În plus, venind de la Manchester United, englezul ar urma chiar traseul starului lusitan, care s-a transferat de pe Old Trafford la Real Madrid în 2009, pentru 94 de milioane de euro, un record în acel moment.

Tânărul atacant a marcat la debut în nu mai puțin de 7 competiții: în Europa League, Premier League, Liga Campionilor, Cupa și Cupa Ligii Angliei, în tricoul lui Manchester United, precum și la naționala mare a Angliei și la cea U21.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT