• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Barcelona e la un pas să facă cel mai scump transfer din istoria clubului. Catalanii au ajuns la un acord cu Antoine Griezmann, căruia i-au oferit un salariu de 20 de milioane de euro pe an, susţine Le10Sport.

Atacantul francez de 26 de ani are contract cu Atletico până în 2022, iar clauza de reziliere este de 200 de milioane de euro. Dacă Barcelona o va activa, acesta va fi cel mai scump transfer din istoria clubului de pe Camp Nou.

Clubul madrilen e conştient că nu îl mai poate ţine la echipă pe golgheterul de la Euro 2016, iar suma de 200 de milioane de euro este una greu de refuzat pentru gruparea de pe Wanda Metropolitano.

Atacantul francez poate fi cumpărat, de la 1 iulie 2018, pentru 100 de milioane de euro. La atât se va reduce clauza de reziliere a lui Griezmann, acesta fiind un alt motiv pentru care madrilenii ar putea să renunţe la francez.

3 goluri şi 3 pase decisive şi-a trecut în cont Griezmann în cele 13 meciuri disputate în tricoul lui Atletico, în toate competiţiile acestui sezon.

Antoine Griezmann se află încă de la vârsta de 14 ani în Spania: a ajuns la juniorii lui Real Sociedad. Bascii l-au vândut în 2014 la Atletico Madrid pentru 30 de milioane de euro.

Griezmann a fost dorit în vară de Manchester United şi englezii ar fi spus chiar că sunt 60 % şanse să ajungă pe Old Trafford. Mutarea a căzut însă din cauza interdicţiei la transferuri impusă celor de la Atletico.