• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Marco Verrati a fost cea mai importantă țintă a Barcelonei în această perioadă de mercato, dar trecerea mijlocașului italian la gruparea de pe Camp Nou nu mai e de actualitate. Deși catalanii i-au transmis că sunt gata să aştepte până în ultima zi a perioadei de transferuri, 31 august, pentru a-l aduce pe Camp Nou, jucătorul lui PSG va rămâne în capitala Franței

Telenovela "Verratti la Barcelona" pare să se fi încheiat odată cu ultimele dezvăluiri ale mijlocașului cotat de site-urile de specialitate la 45 de milioane de euro.

Jucătorul cumpărat de PSG de la Pescara a recunoscut că au fost niște discuții despre o eventuală trecere a sa pe Camp Nou însă în cele din urmă a decis să continue la vicecampioana Franței.

Deși presa internațională a speculat că venirea lui Neymar l-a PSG l-a convins să nu mai plece la Barcelona, Verrati a dezvăluit că luase această decizia cu mult înainte ca gruparea franceză să achite cele 222 de milioane de euro în schimbul brazilianului.

"Barcelona? A fost ceva, o discuție, dar nu am mers mai departe de atât. Nu a fost nicio negociere. Am decis să rămân pe acest drum și sunt foarte fericit cu decizia pe care am luat-o. Dacă m-am răzgândit din cauza lui Neymar? Nu! Eram convins să rămân cu mult înainte să vină el la PSG. Oricum, n-am știut niciodată cu urmează să ajungă aici" a declarat Verrati.

203 meciuri a jucat Marco Verratti pentru PSG
8 goluri a înscris italianul pentru trupa din capitala Franţei
47 de pase decisive a oferit Verratti
45 de milioane de euro e cota lui Verratti