• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Liverpool a respins pe bandă rulantă ofertele înaintate de Barcelona. Șefii catalani au fost anunțați că dacă vor să se întoarcă pe Camp Nou cu fotbalistul brazilian în vârstă de 25 de ani trebuie să achite 120 de milioane de lire sterline (133 de milioane de euro) plus bonusuri de performanță.

Începând cu data de 20 iulie, Liverpool a respins deja ofertele de 72 de milioane de lire sterline (80 de milioane de euro) și de 80 de milioane de lire sterline (88,6 milioane de euro) pentru brazilian. Clubul de pe ”Anfield” nu a fost impresionat nici de a treia ofertă, respectiv 90 de milioane de lire sterline (99,75 milioane de euro).

Deși Coutinho le-a transmis clar șefilor că este dornic să plece, ei se luptă pentru a rezista ofertelor venite dinspre Barcelona, mai ales că noul sezon stă să înceapă. Poziția lui Liverpool este fermă și indiferent de cât vor înainta catalanii, Coutinho nu va pleca pentru mai puțin de 120 de milioane de lire sterline (133 de milioane de euro), au anunțat aceștia. La această sumă mai mult decât impresionantă, ”cormoranii” mai vor și bonusuri financiare în funcție de performanțele înregistrate de acesta.

Coutinho, în vârstă de 25 de ani, este așteptat să rateze prima etapă a acestui sezon din Premier League și anume deplasarea cu Watford, de sâmbătă, după ce a acuzat o durere la spate la antrenamentul de miercuri. El a suferit accidentarea în turneul de pregătire din Germania, de unde ”cormoranii” s-au întors joia trecută. El a pierdut de altfel și ultimul meci amical disputat cu Athletic Bilbao, scor 3-1, de la Dublin.