• Ultimele două campioane ale Spaniei se întâlnesc la Digi Sport 1. Atletico Madrid - Barcelona e duminică, de la ora 17:15
  • FINALA Cupei Ligii Angliei, Manchester United - Southampton, se joacă duminică, de la ora 18.30, pe Digi Sport 1.

Un arbitru dintr-un campionat regional de fotbal feminin din Spania a rămas singur pe teren după ce jucătoarele celor două echipe au refuzat să continue partida.

Problemele pentru arbitrul partidei desfășurate pe 2 ianuarie în localitatea Fuensalida, în apropiere de Toledo, au început în momentul în care una dintre echipe a reușit să înscrie un gol controversat.

Mingea s-a plimbat pe linia porții, fiecare dintre echipe susținându-şi cauza. Jucatoarele echipei care ar fi marcat i-au reproșat arbitrului că urmărea faza de la centrul terenului și de aceea nu avea cum sa vada bine. Replica acestuia le-a lăsat fără replică pe jucătoare. "Este prea frig ca să alerg" le-a spus arbitrul sportivelor.

Câteva minute mai târziu, în urma unui fault, unei jucătoare i-a fost arătat cartonașul galben. Arbitrul a recidivat cu o nouă frază care le-a șocat pe jucătoare."Primești galben pentru că ești frumoasă". A fost suficientă această exprimare pentru ca jucătoarele ambelor echipe să refuze să continue partida.

Comitetul de arbitri din regiunea Albacete a decis suspendarea pe termen nelimitat a arbitrului cu remarci considerate a fi nepotrivite şi sexiste.