• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Un arbitru dintr-un campionat regional de fotbal feminin din Spania a rămas singur pe teren după ce jucătoarele celor două echipe au refuzat să continue partida.

Problemele pentru arbitrul partidei desfășurate pe 2 ianuarie în localitatea Fuensalida, în apropiere de Toledo, au început în momentul în care una dintre echipe a reușit să înscrie un gol controversat.

Mingea s-a plimbat pe linia porții, fiecare dintre echipe susținându-şi cauza. Jucatoarele echipei care ar fi marcat i-au reproșat arbitrului că urmărea faza de la centrul terenului și de aceea nu avea cum sa vada bine. Replica acestuia le-a lăsat fără replică pe jucătoare. "Este prea frig ca să alerg" le-a spus arbitrul sportivelor.

Câteva minute mai târziu, în urma unui fault, unei jucătoare i-a fost arătat cartonașul galben. Arbitrul a recidivat cu o nouă frază care le-a șocat pe jucătoare."Primești galben pentru că ești frumoasă". A fost suficientă această exprimare pentru ca jucătoarele ambelor echipe să refuze să continue partida.

Comitetul de arbitri din regiunea Albacete a decis suspendarea pe termen nelimitat a arbitrului cu remarci considerate a fi nepotrivite şi sexiste.