• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Oficialii celor de la Real Madrid se pare că au renunțat definitiv la aducerea lui David de Gea (27 de ani), de la Manchester United, din moment ce acum se focusează pentru a-l convinge pe Kepa Revuelta (23 de ani) să semneze cu gruparea blanco.

Considerat urmașul lui Buffon și al lui Cech, goakeeper-ul celor de la Athletic Bilbao, care a impresionat prin prestațiile sale, va intra de la 1 ianuarie în ultimele șase luni de contract, astfel că va putea semna cu orice club dorește.

Potrivit jurnaliștilor de la ”Marca”, Zidane și-a dat acordul pentru transfer, astfel că în mai puțin de două luni Kepa poate deveni jucătorul madrilenilor. În tot acest timp, conducerea lui Bilbao tratează cu reprezentanții portarului semnarea unui nou contract, în care vor să stipuleze și o clauză de reziliere în valoare de 100 de milioane de euro. Șefii lui Athletic vor să se asigure de o rețetă financiară foarte bună, dar se lovesc deocamdată de opoziția reprezentanților jucătorului, care cer o sumă mai mică.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Una peste alta, Kepa are motive să fie mândru, din moment ce în afara Realului mai sunt și alte cluburi importante care s-au interesat de situația lui, cum ar fi Juventus și Arsenal.

Produs al academiei celor de la Bilbao, Kepa a "explodat" sezonul trecut, în care a debutat în Primera pentru Athletic după două sezoane în care a fost împrumutat în liga secundă, la Ponferradina şi Valladolid.

Kepa mai are contract cu Bilbao până pe 30 iunie 2018, astfel că poate fi adus gratis sezonul viitor de Real Madrid.