• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Florin Andone a reușit din nou să înscrie pentru Cordoba, deschizând scorul în minutul 52 al deplasării de la Almeria, după un assist al lui Markovic. Atacantul român a ajuns la 10 reușite în actualul sezon al ligii secunde din Spania.

În minutul 36, atacantul de 22 de ani marcase din nou, dar arbitrul Gonzalez Fuertes a anulat, eronat, golul, pentru un presupus ofsaid.

În minutul 42, Andone a văzut și cartonașul galben, al cincilea al sezonului, ceea ce înseamnă că internaționalul român va lipsi de la Cordoba în meciul următor, în deplasare, cu Valladolid.

În minutul 63, decarul Cordobei a fost aproape de o nouă reușită, dar s-a opus în ultimul moment Ximo Navarro. 

După această victorie, Cordoba ajunge la egalitate cu Deportivo Alaves, cu 39 de puncte în 21 de runde, profitând de înfrângerea liderului în această etapă, 1-3 cu Gimnastic Tarragona.