• Cupa României, semifinale, tur: Astra - ACS Poli Timișoara e marți, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1
  • Liga 1, Play-Off, etapa a 7-a: FCSB-Viitorul, luni, pe Digi Sport 1, de la ora 20:30

VIDEO Barcelona - Betis 4-0. Victoria obținută împotriva andaluzilor a încheiat un an aproape perfect pentru formația de pe Camp Nou. Catalanii au câștigat 5 din cele 6 competiții în care au patricipat și înaintea disputei cu Betis au prezentat fanilor cele 5 trofee.

Barcelona a avut sub comanda lui Luis Enrique un an 2015 de excepție, în care a fost aproape de a egala performanța din perioada lui Pep Guardiola, atunci când a câștigat toate cele 6 competiții în care a jucat.

Trupa de pe Camp Nou și-a adjudecat în acest an titlul în La Liga, Cupa Spaniei, UEFA Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor, dar a pierdut Supercupa Spaniei în fața bascilor de la Bilbao.

La ultima reprezentație din acest an, catalanii au prezentat cele 5 trofee fanilor. Primiți pe gazon în aplauzele publicului, dar și ale adversarilor de la Betis, jucătorii și staff-ul Barcelonei s-au pozat cu cele 5 cupe.

A urmat apoi o partidă la discreția catalanilor, care s-au impus cu 4-0 și au încheiat anul 2015 pe primul loc în La Liga. Mai mult, odată cu reușitele din partida cu Betis, Barcelona a depășit și recordul de goluri marcate într-un an calendaristic. Acesta aparținea rivalilor de la Real Madrid, care în 2014 reușiseră să puncte de 178 de ori. Formația de pe Camp Nou a încheiat anul 2015 cu 179 de goluri marcate.