• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

James Rodriguez a marcat în remiza Columbiei, 1-1 cu Chile, joi, în preliminariile pentru CM 2018. Cu patru puncte după trei partide, columbienii ocupă poziția a șasea momentan în clasamentul supergrupei sudamericane.

James Rodriguez a fost marcatorul singurului gol al oaspeților, în minutul 68 al partidei de pe terenul campioanei en titre de la Copa America, după ce Vidal deschisese scorul.

Este al doilea gol marcat de James în două meciuri consecutive, la echipa de club și la cea națională, după reușita din partida cu Sevilla, de pe Sanchez Pizjuan, pierdută de ”galactici” cu 2-3.

La finalul întâlnirii cu Chile, James nu și-a putut ascunde o săgeată înveninată trimisă către antrenorul său de la echipa de club. ”Asta este pentru cei care zic că n-aș fi pregătit și în formă”, a spus columbianul de 24 de ani, aluzie la faptul că Rafa Benitez și-ar fi motivat netitularizarea decarului său la meciul cu Sevilla prin faptul că acesta nu ar fi sută la sută refăcut din punct de vedere fizic după accidentarea la coapsă care l-a ținut mai mult de o lună și jumătate departe de teren.

James declarase că este pregătit de joc de mai bine de două săptămâni, contrazicându-și antrenorul. Iar cu declarația dată la echipa națională, după meciul cu Chile, nu a făcut decât să întărească ideea că în sânul echipei ”blanco” nu e o relație prea armonioasă între antrenor și jucători.