• Cupa României, semifinale, tur: Astra - ACS Poli Timișoara e marți, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1
  • Liga 1, Play-Off, etapa a 7-a: FCSB-Viitorul, luni, pe Digi Sport 1, de la ora 20:30

Fără victorie în Primera în mandatul lui Gary Neville şi plecată de la 1-1 în turul sferturilor cu Las Palmas, Valencia a marcat golul calificării la prima actiune periculoasă, prin Rodrigo.

Pe finalul primei reprize, Dani Parejo a fost aproape de un supergol, dar Raul a respins in corner. Rodrigo a mai avut o ocazie, dar n-a nimerit poarta, după ce a încercat o execuţie pretenţioasă.

În ultima jumătate de oră, Las Palmas a forţat egalarea. Australianul Ryan a respins şutul lui Momo, venit după o centrare a lui Culio. Fostul jucător al Valenciei, Jonathan l-a întins şi el pe Ryan, care a răsuflat uşurat la ultima ocazie a insularilor.

Aythami a trimis cu capul pe lângă poartă şi Valencia li se alatura Barcelonei, Celtei şi Sevillei în semifinalele Cupei Regelui, după un succes cu 1-0.

Echipele

Las Palmas (4-2-3-1): Raul - Nili, Artiles, Garcia, Garrido (Castellano 62) - Mesa (Montoro 82), Culio - Momo (Wakaso 78), Tanausu, Viera - Willian Jose

Antrenor: Q. Setien

Valencia (4-3-3): Ryan - Barragan, Mustafi, Abdennour, Gaya - Perez (Danilo 72), Parejo, Gomes - Rodrigo, Negredo, Piatti (Feghouli 63)

Antrenor: G. Neville