• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova - Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari - Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1), FCSB - Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

VIDEO Barcelona - Betis 4-0. Formația lui Luis Enrique s-a impus clar în partida de pe Camp Nou la capătul unui meci în care tripleta MSN s-a remarcat din nou. Dacă Messi și Suarez și-au trecut numele pe lista marcatorilor, Neymar s-a evidențiat prin câteva momente în care și-a arătat tehnica desăvârșită.

Messi, Suarez și Neymar sunt nominalizați la Premiile Digi Sport, categoria Sportivul Anului. Votează-ți și tu favoriții AICI

Prima data s-a întâmplat în minutul 83, când Barcelona a punctat pentru a patra oară și Luis Suarez și-a trecut în cont dubla. Neymar i-a pasat decisiv uruguayanului, iar execuția sa cu călcâiul i-a lăsat fără replică pe fundașii centrali ai lui Betis, dar și pe comentatorii spanioli. "Madre Mia" au exclamat ibericii.

VIDEO CU PASA LUI NEYMAR

Al doilea moment de magie care l-a avut în prim plan pe Neymar s-a petrecut în prelungirile partidei. Sud-americanul a preluat perfect, cu călcâiul, o minge trimisă de unul dintre coechipieri de la mare distanță și a atras toate privirile spectatorilor, fiind aplaudat la scenă deschisă pe Camp Nou.

VIDEO CU PRELUAREA LUI NEYMAR

Deși a făcut un meci excelent, în care și-a trecut în cont două pase decisive, Neymar a încheiat partida fără gol marcat și asta doar din cauza ghinionului. Brazilianul a lovit de două ori bara, câte o dată în fiecare repriză.