• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

VIDEO Celta Vigo - Levante 4-3. Celta Vigo și-a continuat forma bună din acest sezon și a trecut cu 4-3 de Levante, într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale etapei cu numărul 20 din Primera Division.

Suedezul John Guidetti, care a profitat de absența lui Nolito și a bifat doar al doilea meci din postura de titular, a avut o contribuție importantă la victoria gazdelor, prin dubla reușită în prima repriză a duelului de pe "Balaidos". Jucătorul ajuns la Celta anul trecut a izbutit și cel mai frumos gol al etapei din Spania.

Guidetti l-a învins pe Diego Marino cu un lob spectaculos, care a lovit și bara înainte să intre în poarta oaspeților. Suedezul a înscris fără preluare, după o minge lungă a lui Wass, marcând pentru 2-0.

În vârstă de 23 de ani, John Guidetti a aparținut până în 2015 de Manchester City, la care însă nu a evoluat niciun minut. Englezii l-au tot împrumutat din 2008 încoace, iar atacantul a evoluat în Anglia, pentru Burnley și Stoke City, însă a ajuns și în Olanda și Scoția, la două cluburi importante, Feyenoord și Celtic.