• Formula 1:  Marele Premiu de la Monte Carlo (azi, de la ora 15:00, pe Digi Sport 1)
  • Fotbal, Serie A, etapa a 38-a: Roma - Genoa (azi, de la ora 19:00, pe Digi Sport 2) şi Sampdoria - Napoli (azi, 19:00, Digi Sport 4)

Etapa a 11-a a campionatului Spaniei a consemnat trei reușite de excepție, două dintre ele după câte un sombrero, un dribling de excepție în care balonul e trecut peste un adversar. Cititorii digisport.ro au decis că golul lui Neymar e cel mai frumos al rundei, dar el amintește de unul similar înscris pentru Barcelona de Ronaldinho, în 2004.

Neymar a marcat în disputa cu Villareral, 3-0, după ce a preluat balonul, l-a săltat pentru un adversar și l-a trimis apoi în poarta oaspeților de pe Camp Nou. Brazilianul i-a devansat în sondajul realizat pe digisport.ro pe Sergio Ramos, foarfecă în disputa cu FC Sevilla, și pe Inaki Williams, de asemenea șut după un sombrero, în victoria 2-1, reușită de Athletic cu Espanyol.

VIDEO CU GOLUL LUI NEYMAR

În 2004, Ronaldinho a reușit și el un gol de poveste într-o dispută cu Osasuna, brazilianul păcălind doi adversari și trimițând direct în plasă, de la 6 metri.

VIDEO CU GOLUL LUI RONALDINHO

 

Care dintre goluri e mai frumos?

  • Golul lui Neymar
  • Golul lui Ronaldinho