• Turneul de la Miami e în direct, în fiecare zi, pe canalele Digi Sport
  • Sferturile Cupei României sunt în Direct pe Digi Sport 1. Poli Timişoara - CFR se joacă marţi, de la 20:30


 

 

ÎN DIRECT la Digi Sport, Alaves și Malaga au terminat la egalitate 1-1 în primul meci disputat duminică în campionatul spaniol. Eroul partidei a fost Rosales, care a reușit unul dintre cele mai frumoase goluri ale acestui început de sezon în Spania.

Malaga a smuls un punct din deplasarea de la Vitoria, cu Deportivo Alaves, după ce a fost condusă timp de 76 de minute. Alaves a deschis scorul pe Mendizorozza după doar 9 minute. Deyverson a profitat de iesirea greșită a lui Kameni și a înscris cu o lovitura de cap. Putea fi 2-0 pentru basci, însă Kameni s-a revanșat în minutul 35, când i-a refuzat golul lui Edgar.

Gazdele au trecut din nou pe lângă gol în startul reprizei secunde, însă Kameni a intervenit excelent și la șutul lui Theo Hernandez din minutul 47. La cealaltă poartă, Pacheco a fost testat serios de Sandro, însa tânărul goalkeeper spaniol a reușit să blocheze în minutul 56.

Pacheco n-a mai putut face nimic în minutul 85, când Rosales a reușit unul dintre golurile startului de campionat. Gazdele au terminat în 10 după intrarea criminală a lui Theo Hernandez din minutul 90, care a văzut roșu direct. S-a terminat 1-1, iar Alaves rămâne neînvinsă pe teren propriu.

ECHIPELE:

Alaves (4-3-3): Pacheco - Vigaray, Laguardia, Feddal, Theo Hernandez - Camarasa (Raul Garcia '90+2), Marcos Llorente, Manu Garcia - Edgar Mendez (Toquero '74), Deyverson, Katai (Ruben Sobrino '79)
Antrenor: M. Pellegrino

Malaga (4-4-2): Kameni - Miguel Torres, Diego Llorente (Anor '20), Villanueva, Ricca (En Nesyri '46) - Rosales, Pablo Fornals, Ignacio Camacho, Juan Carlos - Sandro Ramirez, Castro (Jony '66)
Antrenor: Juande Ramos

VIDEO