• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Costel Gâlcă a primit prima lovitură de la venirea pe banca lui Espanyol: preşedintele clubului catalan a anunţat că nu are un buget rezervat perioadei de transferuri din această iarnă.

Astfel, conform marca.com, la echipă vor putea ajunge doar jucători liberi de contract, după anunţul făcut de Joan Collet, care a specificat şi faptul că românul nu i-a cerut întăriri pentru partea a doua a sezonului, primind în schimb promisiunea că nu va pleca nimeni de la echipă.

În această situaţie, jucătorii pe care Gâlcă anunţase că i-ar dori, de la Steaua, Fernando Varela şi Alexandru Chipciu, nu mai au şanse să ajungă la Espanyol, cel puţin nu în perioada de mercato din această iarnă, în această situaţie aflându-se şi Andrei Prepeliţă.

Pe Costel Gâlcă îl poți vota la Premiile Digi Sport- categoria Antrenorul anului 2015 aici

Fostul tehnician al Stelei a debutat cu două victorii pe banca echipei catalane, dar are parte de un program de foc în următoarea perioadă: va înfrunta Sevilla, în La Liga, în deplasare (30 decembrie), după care urmează 3 dueluri cu Barcelona, pe 2 ianuarie (La Liga) şi pe 6 şi 13 ianuarie, în optimile Cupei Regelui. Între partidele de cupă, va înfrunta Eibar, în deplasare.

Toate cele 5 meciuri vor fi transmise ÎN DIRECT de Digi Sport. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.