• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Marco Asensio (21 de ani) a devenit în ultima perioadă unul dintre cei mai curtaţi jucători din lume. Florentino Perez îi linişteşte însă pe fanii blanco: fotbalistul trăieşte un adevărat vis la Madrid şi nu intenţionează să plece. Independent de ofertă!

Într-o lume în care PSG şi-a permis să plătească 222 de milioane pentru Neymar, fanii de pe Bernabeu se temeau că Asensio - a cărui clauză e de "doar" 72 de milioane - poate deveni o ţintă pentru cluburile potente financiar.

S-a vorbit deja despre interesul Barcelonei, însă şi cluburile din Anglia se pare că s-au interesat de un eventual transfer. Însă Florentino Perez e liniştit: a vorbit personal cu fotbalistul şi, indiferent de ce ofertă va avea acesta, nu va părăsi capitala Spaniei.

"Asensio şi dacă ar avea o clauză de reziliere de 10 milioane de euro, nu ar pleca. El este foarte fericit aici, aşa cum suntem şi noi pentru că îl avem în lot", a mai spus Perez.

Asensio a semnat cu Real Madrid în ianuarie 2015. Clubul ”galactic” nu a ales să-l aducă pe ”Santiago Bernabeu” decât în vara imediat următoare, pentru ca mai apoi să-l cedeze sub formă de împrumut, pentru un sezon, la Espanyol Barcelona. A revenit, sub comanda lui Zinedine Zidane, la începutul sezonului trecut și a cunoscut rezultate dintre cele mai bune. A strâns 38 de partide, a înscris de 11 ori și a contribuit decisiv la alte patru reușite ale colegilor în toate competițiile.