• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

El Clasico de pe 23 decembrie (transmis în direct de Digi Sport) este un moment de cotitură pentru Real. Perez şi-a pierdut răbdarea şi ar putea să îl demită pe Zidane, chiar dacă a asigurat în mai multe rânduri public că îl susţine pe tehnician.

Aventura lui Zizou pe Bernabeu ca antrenor s-ar putea termina înainte de finalul anului. Cel puţin asta susţine Mundo Deportivo, ziar apropiat Barcelonei. Conform sursei citate, preşedintele de pe Bernabeu a fost extrem de supărat de faptul că Ronaldo&Co nu s-au impus la Bilbao, în weekend, în condiţiile în care Barcelona se încurcase pe teren propriu, cu Celta. Albii au avut o şansă nesperată să se apropie de marii rivali, însă aşa au rămas la opt puncte în spate, care cu greu pot fi recuperate.

Astfel, Perez se va gândi extrem de serios să îl înlocuiască pe Zidane dacă echipa va pierde ultimul El Clasico din 2017, programat în ajunul Crăciunului.

"Preşedintele Realului, care vrea să aducă un atacant în ianuarie, ar putea să treacă la decizii drastice, dacă echipa lui Zidane nu învinge pe Barcelona. În ciuda faptului că îl susţine public pe antrenor, Perez a început să îşi piardă tot mai mult răbdarea având în vedere inconsistenţa de care echipa dă dovadă în La Liga", notează sursa citată.

Altfel, Real pregăteşte o serie de mutări pentru 2018, una dintre ele putând să aibă loc chiar din iarnă. Conform sursei menţionate anterior, Harry Kane rămâne obiectivul numărul unu pentru gruparea blanco, în baza prieteniei care îi leagă pe Perez şi Levy.

De la Spurs, pe lista Realului se află şi Christian Eriksen, omul care poate orchestra excelent acţiunile de atac ale echipei pentru care evoluează. Varianta de rezervă pentru Kane este vârful lui Inter, Mauro Icardi, dar totuşi pare greu de crezut că un transfer atât de scump poate să aibă loc în pauza de iarnă.