CUPA ROMÂNIEI (sferturi): Viitorul - Astra, joi, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Miami Open: Meciurile din fazele superioare ale turneului de la Miami sunt transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

 

 

"Are carisma de a o aduce pe Real Madrid pe primul loc în campionat şi de a câştiga Champions League. Când Real a câştigat La Decima, Zidane a lucrat cu Ancelotti, care e un mare antrenor.

Zidane poate deveni un mare antrenor. S-a descurcat foarte bine la echipa a doua. A învăţat multe lucruri de la Carletto şi ştie cum să gestioneze relaţiile cu jucători precum Ronaldo sau Benzema", a comentat italianul de 69 de ani, pentru Sky Sports.

Fostul selecţioner al Rusiei a avut un mesaj şi pentru Rafa Benitez, cel pe care fostul campion mondial l-a înlocuit pe "Santiago Bernabeu": "Cu Benitez la cârmă, echipa nu avea încredere. Nu a fost acceptat de jucători, probabil pentru că nu a fost un fotbalist de nivel înalt. Astăzi, se respectă foarte mult antrenorii care au avut rezultate şi pe teren", a adăugat Don Fabio.

Capello a antrenat-o în două rânduri pe Real Madrid, în sezoanele 1996-97 şi 2006-07, şi a câştigat de fiecare dată titlul în La Liga.

Real Madrid se află pe locul 3 în La Liga, după 19 etape disputate, la 4 puncte de liderul Atletico Madrid şi la două lungimi de Barcelona, care are şi un meci mai puţin disputat. În Liga Campionilor, "galacticii" vor întâlni în optimi AS Roma.