• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Atletico Madrid - Real Madrid 0-3. ”Galacticii” au câștigat la pas ultimul derby dintre cele două formații pe ”Vicente Calderon” (Atletico se va muta pe noul stadion din ianuarie), motiv de satisfacție pentru Zinedine Zidane.

Tehnicianul grupării blanco a fost mulțumit cel mai mult nu de Ronaldo, de la care are oricum așteptările cele mai mari, ci de la un alt jucător. După ce a realizat una dintre cele mai spectaculoase evoluții de când este la Real Madrid, Isco a fost recompensat de Zidane cu rolul numărului 10.

Isco a fost omul care ”a tras sforile” cele mai multe în meciul cu Atletico. Folosit în premieră în rolul ”decarului”, fotbalistul a avut o precizie senzațională a paselor (91%), astfel că împotriva celor de la Sporting, dar și de acum înainte, va evolua pe noua sa poziție.

"Acolo mă simt cel mai bine, dar nu vreau să fie o scuză pentru meciurile mai slabe. Vreau întotdeauna să dau tot ce e mai bun. Rămâne munca prestată de echipă", a adăugat Isco.

Zidane a ținut să-l felicite și public pe elevul său, despre care a spus că este polivalent.

”Poziția lui Isco este cea din spatele atacantului, ca un număr 10. Sigur că el poate juca pe mai multe poziții, dar aici este cel mai bun. Este fenomenal”, a spus Zidane, la conferința oficială de presă, de dinaintea meciului de diseară din grupele Champions League.

Rămâne de văzut dacă noua poziție din teren îl va convinge pe Isco să-și prelungească angajamentul cu Real. Internaţionalul iberic mai are contract până în vara lui 2018.

"Sunt întrebat despre acest lucru după fiecare meci. Mai am doi ani de contract. Nu mă gândesc la prelungire acum. Vom vedea ce se va întâmpla", a spus Isco, pentru cotidianul ”Sport”.